Пожелания за бебе

😊😊😊

Поздравявам ви за раждането на вашето малко, но най-голямото щастие. Пожелавам на мъничето да е здраво и да ви радва.

😊😊😊

Днес животът ви дари с дете. Нека то да е прекрасно, нежно и добро! С пожелания да расте здраво, щастливо и умно.

😊😊😊

Приятелю, за твоята новородена дъщеря вдигам тост и пожелавам това прекрасно момиченце да сбъдне всичките бащински мечти. Да расте здраво и много, много щастливо.

😊😊😊

Добре дошла, на малката ви рожба. От днес сред вас има истински ангел. Да ви е жива и здрава.

😊😊😊

Честито ви малко юначе. Нека да е здраво, да слушка и мама топло да го гушка.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за имен ден

😊😊😊

Животът ви дари с дете красиво. С пожелания от мен да расте весело, щастливо.

😊😊😊

Честита първа рожба!
С пожелание за здраве, щастие и късмет, много да ви слуша и радва. Нека винаги огрява къщата ви със своята усмивка и да я пълни с детския си смях.

😊😊😊

Най-добрите татковци в света, Бог ги дарява с дъщеря. Нека тя да расте здрава и щастлива. Честита рожбичка красива.

😊😊😊

С радост ви поздравявам за раждането на вашето прекрасно дете. Нека ви носи щастие и веселие всеки ден. Пожелавам на семейството любов, а на детето здраве и всичко най-хубаво в живота.

😊😊😊

Днес в семейството ви дойде най-голямото щастие. Поздравления за този толкова радостен ден. Нека вашето дете расте здраво и добро. Винаги да ви радва със своята прекрасна детска усмивка.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за рожден ден

😊😊😊

Поздравления за вас, щастливите родители. Нека вашето прекрасно дете расте здраво, весело, обградено от любов и грижи.

😊😊😊

Скъпо семейство, аз ви пожелавам, на този прекрасен за вас ден детенцето да ви радва, да ви дава топлина, много радост, щастие и любов в сърцата!

😊😊😊

Честита първа рожба!
Нека малката принцеса да ви е жива и здрава, да расте щастлива и да бъде вашата гордост!

😊😊😊

Днес се роди най-красивото момиченце със златно сърчице. Да расте здрава и весела и много да радва мама и тати.
Честито!

😊😊😊

Честита ви рожба!
Голяма тя да порасте, да стане красива и нежна. Да радва всички със своя безгрижен смях. Да бъде много талантлива и успешна, да е вашата гордост в живота.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за сватба

😊😊😊

Поздравления, брат ми, за вашето новородено бебе. На него и вас пожелавам здраве, радост, дълъг живот, пълен с щастие, смях и любов. Бъдете щастливи.

😊😊😊

Бебе мое, мама много те обича, Ти си моята обич, моето слънце, моята сладка грижа, моето най-голямо щастие. Расти здраво, весело, засмяно.

😊😊😊

Честит син, приятелю. Нека да е здрав като гранит, да е гласовит, да е щастлив, да е много ученолюбив и много работлив. Да ви радва от сърце и расте като добро момче.

😊😊😊

Честито бебе!
Нека расте винаги обградено с обичта на родителите си! Нека носи много радост на близките си! Нека бъде здраво умно и щастливо.

😊😊😊

Сияйно слънце днес във вашата къща изгря. Всичко в миг засия. Щастие в дома ви се възцари. Тук принцеса се роди.
Честито!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за Св. Валентин

😊😊😊

Честита рожба! Пожелавам ви да е с пръсти нежни като пианистка , с изящен глезен като балерина. Да вземе красотата си от мама, с ума си тате да надмине.

😊😊😊

Скъпи мой братко, добре дошъл в клуба на татковците. Ти свише си благословен с това малко чудо. Нека Бог да пази него и семейството ти. Обичам ви всички.

😊😊😊

Честито! Каква чудесна благословия! Знам, че детето ви ще е прекрасно и ще вземе от вас най- хубавото, най-доброто. Нека расте живо и здраво с вашата обич.

😊😊😊

Нека тази прекрасна рожба внесе в живота ви щастие. Знам, че ще бъдете най-добрите родители на света.
Поздравления!

😊😊😊

Честито!
Нека любовта към вашето новородено бебе ви води в живота. Нека малката ви рожба расте здрава, весела, щастлива.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за юбилей

😊😊😊

Днес за вас е прекрасен ден. Честита рожба! Пожелавам ви да е жива и здрава, да расте с топла майчинска обич и бащински грижи, да стане достоен човек.

😊😊😊

Мило семейство, пожелавам ви с това прекрасно бебе денят ви да е цветен, със своите малки ръчички да гали душата ви, а със своята невинна усмивка да ви прави щастливи!

😊😊😊

Скъпо семейство, детето ви е истински ангел, пожелавам ви да расте здраво и весело, а с успехите си да радва вас, родителите и всички близки.

😊😊😊

Нека детето расте с вашата любов и да има много късмет в живота. На неговата майка пожелавам бързо възстановяване, а на таткото-безпроблемно изтрезняване!

😊😊😊

Поздравяваме Ви с това чудесно за вас събитие-раждането на детето. Нека мъничето да расте красиво, да е щастливо, здраво, надарено с вашата родителска обич и подкрепа.

😊😊😊

😊😊😊

Честито щастие за мама, тате и всички роднини. Да спинка, да слушка, да расте щастливо и радостно вашето красиво бебче. А животът да го дари с благодат.

😊😊😊

Днес нека всички птици в света пеят радостно от сутринта. Бебе се роди красиво, има щастие в дома На родителите честито! А на него пожелаваме да расте здраво и винаги да радва много мама и тати.

😊😊😊

Честита ви рожба!
С най-добри пожелания да ви е здрава, да расте щастлива, да е умна и да е вашата радост и гордост!

😊😊😊

Днеска се роди една принцеса, едно момиче красиво като пролетно кокиче. Със своя смях събуди то радостта, надеждата в пръстчетата преплита. По-хубав е от днес света, възцари се в дома ви любовта. Да ви е жива и здрава малката.

😊😊😊

Прекрасната ви рожба нека бъде нежна като пролетта, да бъде красива като лятото, да бъде щедра като есента и търпелива като зрънцето през зимата.

😊😊😊

😊😊😊

Честит син!
Нека този миличък ангел да изпълни къщата ви с радост, живота ви с щастие. Бог да го благослови, както и вас, мама и тати.

😊😊😊

Честита рожба!
Нека животът с вашето очарователно бебче бъде пълен с красиви, вълнуващи преживявания. Да расте здраво и да радва цялото ви семейство.

😊😊😊

Скъпа сестро, толкова се радвам за теб и нямам съмнения, че двамата с твоя прекрасен любим ще отгледате един достоен човек. Радвам се заедно с вас.
Честито!

😊😊😊

Честито бебе!
Пожелавам ти да вземе твоята красота и ума на баща си. Желая му светло бъдеще, изпълнено с най-щастливи дни!

😊😊😊

Днес бебе се роди, с аромата на цветя то ухае, по-чисто от зората е, дарява всички със светлина. Да расте живо и здраво.
Честито!

😊😊😊

😊😊😊

Най-хубави пожелания за най-сладкото бебче. Нека всеки негов ден да бъде специален, изпълнен само с щастливи моменти. Нека има живот безгрижен и да расте здраво и щастливо.
Честито!

😊😊😊

Нека този дар, даден ви от Бога, изпълни дните ви с чудесни емоции и донесе много щастие на цялото семейство.
Честито!

😊😊😊

Скъпи приятели, честита ви рожба. Нека детето ви винаги бъде в светлината на прожекторите, да расте здраво, да живее без проблеми с вашите топли грижи. Много да радва своите скъпи родители и близки.

😊😊😊

Честита рожба!
Няма по-голяма гордост от това да държиш своето бебе в ръцете си. Да гледаш с умиление неговата сладка усмивка, да милваш малките му пръстчета игриви. Нека расте здраво и щастливо.

😊😊😊

Бебето е дар от Бога не само за своите родители, но и за бабите, дядовците, всички близки. Моето пожелание е колкото се може повече такива дарове да ви спохождат, защото с бебето идват най- хубавите моменти в семейството.

😊😊😊

😊😊😊

Честито бебе!
Скъпи приятели, днес сте получили най-желания подарък, за който всеки родител мечтае. Послучай радостния повод ви поздравявам и ви пожелавам здраве и много мигове на щастие, защото всяко бебе идва с надежда. Нека детето ви расте обградено с вашата обич, доброта и топли грижи.

😊😊😊

Поздравления за новото попълнение във вашето хубаво семейството. На бебето пожелавам здраве, безкрайна любов и щастие.
Честито!

😊😊😊

Честито ви бебе, да ви е живо и здраво. С гордост да носи хубавото име, което сте му дали. На майка си да вземе красотата и да надмине успехите на баща си.

😊😊😊

Добре дошъл бебчо, бъди любовта на мама, гордостта на тате. Расти здрав и силен, стани прекрасен мъж, открий любовта и винаги обичай своите родители.

😊😊😊

Честита радост в дома ви!
Днес получихте най-красивия подарък в живота си. Желаем ви само положителни емоции в отглеждането на вашето малко бебе. Да расте умно и добро дете. Да е първо в игрите и в учението.

😊😊😊

😊😊😊

Добре дошло на този прекрасен свят, мило бебе. Нека цял живот да срещаш добри хора като родителите си и да получаваш толкова внимание и любов, колкото те ти даряват. А ти им отвръщай с много послушание и обич.

😊😊😊

Честита рожба!
Нека тя ви носи само усмивки и поводи за радости, гордост и положителни емоции.

😊😊😊

Вие сте благословени, скъпи мои приятели. Днес получихте вълшебен дар. Аз съм сигурен, че с грижите към него ще се справите с лекота и ще бъдете прекрасни родители! Да Ви е живо, здраво и честито бебето!

😊😊😊

Честито ви бебе!
С него животът ви ще стане по-интересен, вълнуващ и пъстър. Знам, че ще го отгледате с много любов и ще го дарите с безкрайно щастие. Да ви е живо и здраво детенцето, да ви радва и прави щастливи.

😊😊😊

Честито бебе, мило семейство, нека неговото присъствие осветява вашия дом. Да бъде най-голямата ви гордост и ви дава поводи за радост, а когато порасне да ви почита и уважава. Да бъде това, за което си мечтаете.

😊😊😊

Честито малко човече, нека то по-рядко да плаче, повече да се смее, да расте здраво и жизнено юначе.

😊😊😊

На вашето бебе желая да бъде щастливо с любящи родители като вас. Безброй добри неща да топлят винаги неговата душа.

😊😊😊

Честита рожба!
Поздравления за щастливите родители и неговите баби и дядовци. Нека този нов член на вашето семейство расте здрав, весел, заобиколен от любов и грижи.

😊😊😊

Пожелавам ви този малък човек да бъде най-голямата радост в живота ви. Да расте здрав и силен. Да е винаги обграден с любовта на своите прекрасни родители.
Честито!

😊😊😊

Честито рожба на всички майки и бащи, баби и дядовци. Нека пожелаем малкото човече да расте здраво като скалите, усмихнато като слънцето, умно като мъдреците. Да сбъдне всички желания на своите родители.

😊😊😊

😊😊😊

Слънце на небето грей, славей весело пей, в дома ви днес има радост. Роди ви се принцеса. Да е весела и засмяна, хубава и даровита. Да е мамина отмяна и глезаната на тати. Да ви е жива и здрава!

😊😊😊

Бебенце малко , бъди щастливо! Слънце в живота ти да грее, сърчицето ти да изпълнено с доброта. Здрава и голяма да растеш и да радваш с успехите си своите прекрасни родители.

😊😊😊

Да ви е жив и здрав малкия Иван, да носи с гордост това хубаво име, което сте му дали. Да расте здрав, умен и много щастлив.

😊😊😊

С раждането на това прекрасно дете днес се осъществи една ваша мечта. Поздравления за вас и щастливите баби и дядовци. Животът на всички ви ще е още по-вълнуващ сега. Да е жива и здрава рожбата ви и нека само да ви радва.

😊😊😊

От деня в който е родено това прекрасно дете, всички му желаем най-доброто в живота. Да расте здраво, щастливо и с много късмет.
Честито!

😊😊😊

Днес принцеса се роди, бяла като пухкавия сняг, с чаровна усмивка, като орхидея. Още от люлката е надарена с красота. Нека да расте безгрижна и щастлива, с обичта на вас родителите и близките.

😊😊😊

Честита първородна рожба!
Чрез нея вие ще откриете колко прекрасно и пълноценно изживяване е да сте родители. Всяка минута, прекарана с бебето, ще бъде безценна за вас. Бог да ви благослови!

😊😊😊

Честито бебе!
Да ви е живо и здраво. Много щастие да ви носи! Нека отглеждането му да бъде изпълнено само с радостни дни и положителни емоции.

😊😊😊

Поздравявам ви с най-новия член на вашето прекрасно семейство. Нека това бебе ви зарежда с радостни емоции. Нека расте слънчево, усмихнато, умно и добро.
Честито!

😊😊😊

Честита рожба!
С нея вие ще промените живота си по-един красив начин. Радвам се да видя, че минавате през това забележително изживяване. Нека бебето ви е здраво и щастливо, за да има винаги усмивки на лицата ви. Добре дошли в семейството на родителите.

😊😊😊

😊😊😊

Добре дошло сред нас, бебче. Нека да радваш мама и татко, баба и дядо, цялото семейство. Расти здраво и весело.
Честито!

😊😊😊

Добре дошло, бебе!
Бъди красиво, нежно и щастливо, Нека радваш всички със своя смях, да вдъхваш надежда на мама, тате и близките, които се грижат за теб и те обичат.

😊😊😊

Честито!
Много здраве, щастие и любов да спохождат това малко бебе. Да спи повече, да слуша много, за да имат време и мама, и тати да си почиват.

😊😊😊

Поздравления за раждането на Вашето бебе. Нека бъде здраво, радостно, щастливо и когато стане голямо, всичките му желания да се сбъднат. Да ви радва с постиженията си.

😊😊😊

Децата винаги са били нашата опора. Пожелавам ви светло и щастливо бъдеще с вашето бебче. Да расте живо, здраво, умно и красиво. Да наследи вашите оригинални дарби и умения.

😊😊😊

Честито малко бебче!
Пожелавам ви с радост и любов то вашето семейство да дари. И ви донесе много хубави емоции. Бъдете здрави и щастливи!

😊😊😊

Честита рожба!
Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и любовта на тати. Да наследи тяхната красота, ум и доброта. Да се обгради с верни приятели и любящи роднини.

😊😊😊

От сърце ви поздравявам с това голямо чудо, раждането на малкия човек. Желая ви да има хармония в семейството и щастие. А на мъничето пожелавам здраве, успешно учение и много късмет в живота.

😊😊😊

Казваме, добре дошло, на вашето малко ангелче. А на вас пожелаваме да го отгледате с любов, да не ви създава големи грижи, повече да спи, по-малко да плаче и бързо да стане голямо юначе. С обич и радост да ви дарява, с усмивки да ви озарява.

😊😊😊

Раждането на нов живот е символ на ново начало, което носи радост и надежда на всички. Пожелавам ви това малко бебе да ви направи най-щастливите баба и дядо.
Честито внуче!

😊😊😊

😊😊😊

Честита рожба!
Пожелавам Ви вашето красиво бебче да изпълни сърцата ви с много усмивки и безкрайна радост.

😊😊😊

🏠 Начало