Пожелания за Нова година

😊😊😊

Честита Нова година!
Пожелавам ти да имаш по-голям късмет през новата година. Да си здрав и щастлив.

😊😊😊

Честита Нова година!
В очите радост нека да искри, в сърцата огъня на любовта да гори. Здраве, щастие, късмет, приятни мигове през новата безчет.

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека новата година да ти донесе всичко хубаво, което старата не е успяла. Нека стане начало на един по-щастлив живот, изпълнен с много усмивки и любов.

😊😊😊

Когато старата година си отива, а новата в дванайсет се роди, желая ти от сърце да си щастлива. Нека в тази нощ вълшебна се сбъднат всички твои хубави мечти.
Честита Нова година!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за имен ден

😊😊😊

Честита Нова година. Нека бъде по-успешна от изминалата, да ви донесе много положителни емоции и повече сбъднати мечти. Да намерите щастието, което отдавна търсите.

😊😊😊

Скъпа мамо, моля те винаги помни ,че много те обичам. Пожелавам ти да си здрава и да доживееш до дълбоки старини. Прегръщам и те целувам.

😊😊😊

Нека дървото с грейналата на него ярка звезда донесе късмет в дома ти, любов в сърцето ти и здраве на душата ти. Нека за теб годината е приказно щастлива, благодатна и красива.

😊😊😊

Честита Нова Година!
Нека вашите мечти се сбъднат. А годината да се превърне в прекрасна приказка, пълна с добрини. Бъдете здрави и много се обичайте.

😊😊😊

Новата година тихо влиза през комина. Желаем ви здраве, щастие, късмет и всичко да ви е наред. Весела нова година! Успехи във всички начинания.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за рожден ден

😊😊😊

Мили деца, нека Новата година ви донесе здраве и всички хубави неща в живота, които заслужавате. С обич: вашите родители.

😊😊😊

През Новата година Ви пожелавам късмет и успехи, много дни на щастие, да намерите голямата си любов, да бъдете здрави и обичани.

😊😊😊

Нека новата година щедро ви засипе със своите богатства от здраве, любов и късмет.
Честита да е, мирна и благодатна!

😊😊😊

Желая ти една много успешна година. Нека бъде тя за теб щастлива и неповторима.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова година!
Когато чашите преливат в тържествената нощ , когато устните сливат се в едно, от сърце ти пожелавам: бъди щастлива в любовта.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за юбилей

По случай Новата година моите сърдечни поздрави приеми, нека радости големи ти носят те в настъпващите дни. Весело празнуване!

😊😊😊

Честита Нова Година!
Нека я посрещнем с радост, да я изживеем с любов и накрая да я изпратим с аплодисменти.

😊😊😊

Честита Нова година!
Когато старата посрещне своята сестра, когато чашата с вино е в твоята ръка, то нека тази нощ красива, да те направи най-щастлива!

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека Новата година, която се задава с щедри шепи здраве и любов да ви дава. Обичайте се, радвайте се на деца близки и познати.,

😊😊😊

Честита Нова година!
Тази вечер весел ти бъди, Новата с усмивка посрещни. С песни и закачки
твоите близки приеми и през цялата година много щастлив бъди.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за сватба

😊😊😊

Честита да е Новата година, щастлив бъди през всичките и дни. От старата само хубавото запомни. А в новата ти пожелавам булка, а догодина – детска люлка.

😊😊😊

Скъпа, моето решение е да те обичам още повече, да направя следващите 365 дни невероятни и прекрасни за теб. Обичам те!
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова Година!
Не спирайте да сътворявате чудеса и да се борите да осъществите мечтите си! Желая ви здраве и силна любов.

😊😊😊

Приятелю, нека през новата година да намериш още добри хора, с които да споделяш делници и празници.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова година, любов моя!
Нежната ти усмивка ме радва неимоверно много. И нека годината ни да е прекрасна и споделена с много щастие, радост и любов.

😊😊😊

Пожелавам на твоето семейство една благоприятна нова година. Нека здравето да бъде навсякъде с вас, а успехите и късметът да станат неизменна част от живота ви.

😊😊😊

Пожелавам ти с новогодишните емоции, които тази вечер ще изживееш да се заредиш за цяла година. Често да имаш поводи за радост и всеки ден да бъде една сбъдната приказка за теб. Бъди здрава, обичана и много щастлива.
Честита нова година!

😊😊😊

Честита Нова година!
Здраве, щастие, любов, късмет, приятелство и берекет нека да изпълват твоите дни. Нека е благословена и щедра.

😊😊😊

По случай Нова година приемете моите най-искрени пожелания за здраве, любов и вдъхновение. Нека в дните и да ви съпътства любовта. С успех да сбъдвате всяка своя мечта.

😊😊😊

Новата година, която се задава, с шепи здраве да ви дава. Да е ползотворна за всички вас. Честита и благодатна да е!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за бебе

😊😊😊

Нова година е празник чудесен. На този ден приятели верни събира. Да вдигнем наздравица за приятелството и любовта.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова Година!
Нека радостта да присъства винаги във вашия живот. През новата година да намерите светлината, която да ви води към желаното щастие.

😊😊😊

Честита Нова година!
Желая ти много здраве, много щастие, много любов и голяма доза късмет.

😊😊😊

Точно в 00:00 часа ти шампанско отвори. Новата Година вече дошла. Желая ти здраве, щастие, късмет и да вървиш с успехите напред. Което ти е на сърце, да прегръщаш нежно с две ръце!

😊😊😊

Пожелавам ти първия ден на новата година да бъде начало на една прекрасна и уникална приказка за теб. И най-важното-да я четете с любов двама.
Честита Нова година!

😊😊😊

За много години, приятели!
Бъдете здрави и силни през новата година. Нека животът ви да е песен, трудът ви лесен, дните ви слънчеви с любимите хора около вас.

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека всяка снежинка да е твоята сбъдната мечта. Нека здраве, щастие и късмет да те съпътстват занапред. Нека влюбена си ти и живота си с мен сподели.

😊😊😊

Мили мамо и татко, честита Нова година,
Въпреки студа навън, усещам топлината и уюта на родния ни дом. Бъдете здрави, винаги добронамерени и щастливи. Със синовна обич ваш (име).

😊😊😊

Здравето ти е нужно. Усмивките в живота те крепят. Любовта те кара да летиш. А всички взети заедно те правят щастлив. Желая ти радост и щастие от все сърце!
Честита Нова Година!

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека светлината на този хубав ден докосне вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение и надежда за бъдещите дни.

😊😊😊

😊😊😊

Нека през Новата година, здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях да бъде вашата най- голяма награда.
Честита Нова година!

😊😊😊

В чашата си сипвам едно мартини. Казвам ви наздраве за много години. Бъдете весели, засмени и през цялата година опияни, но не от върлата ракия, а от любовната магия.
Честита нова година!

😊😊😊

Нека Новата година ти донесе нови цели, нови постижения, нови щастливи моменти и голямата любов. Желая ти година, преливаща от всичко това. Честита и ползотворна да е за теб и семейството ти!

😊😊😊

Нека Новата година е пъстра, изпълнена с щастливи дни, големи успехи и приятни изненади. Нека Бог да благослови всеки от вас с една благодатна година.
Честита Нова година!

😊😊😊

С нови надежди, нови планове, свежи сили и с възроден ентусиазъм, посрещни Нова година. През нея ти здрав и радостен бъди.

😊😊😊

Честита Нова година, любов моя! Бъди винаги усмихната, за да си още по-красива, ти принцесо на вечерта. Приеми сърдечни пожелания за много здраве, щастие и успехи.

😊😊😊

Нека Нова година изпълни дома Ви с радост, сърцата Ви с обич, а лицата Ви с радостни усмивки. Желая Ви здраве, щастие и нямам търпение да се видим след празниците.

😊😊😊

Мило семейство, бъдете много сплотени, обичайте се и нека винаги в дома ви да цари разбирателство, здраве, любов и хармония.
Честита Нова година!

😊😊😊

В новогодишната нощ ти пожелавам щастие, любов, здраве и късмет. Нека мечтите ти започнат да се сбъдват още от първия ден на новата година.
Честита да е (20..)!

😊😊😊

В навечерието на Нова година не забравяй да благодариш на Бога за доброто през изминалата, защото съм сигурен, че в нея си имал много хубави моменти. Нали без да си минал по стълбите на миналото, не можеш да се изкачиш до бъдещето. Пожелавам ти здраве, щастие успехи.

😊😊😊

😊😊😊

Нека имаме надежда, че дните ни сега и занапред ще са изпълнени с късмет, с аромата на бор, с усещане за топлина в дома и щастие.
Честита Новата година!

😊😊😊

Нека през Новата година Бог те дари със слънце, което да те топли, ангел, който да те пази, истинска любов, която да те прави много щастлив и приятели, които да те разбират и подкрепят.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова година!
Пожелавам ти през нея да имаш силата на ветровете, мъдростта на вековете, закрилата и любовта на боговете. Бъди благословен.

😊😊😊

Нека през Новата година здравето да ти е пръв приятел, късметът-другар. Да има много радост в сърцето ти, мир и спокойствие в дните ти.

😊😊😊

Нека новогодишната нощ ти донесе радост и любов. Нека през новата година да си много обичана и щастлива. Весело празнуване.

😊😊😊

Колеги и приятели!
С най-голямо уважение Ви поздравявам и ви пожелавам новата година да бъде изпълнена освен с успехи и с много здраве, радост и лично щастие.
Честита Нова година!

😊😊😊

Нека в този светъл час до теб достигнат моите пожелания за здраве, щастие, добър късмет и много сбъднати желания.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита нова година, скъпи майко и татко!
Нека здравето да е винаги ваш верен приятел. Пътят ви да е изпълнен с много радостни дни. Щастие и късмет да присъстват в живота ви.

😊😊😊

През новата година живей истински красиво, живей в хармония с околните и себе си. Пожелавам ти да бъдеш здрава и много, много обичана.
Честита нова година!

😊😊😊

Честита Нова година, мила, подарявам ти най-скъпото, което имам, сърцето си, а от теб в замяна искам една хубава усмивка да озарява лицето ти.

😊😊😊

😊😊😊

Нека Нова година успехи и щастие ти донесе. Вярвай в Бог и той ще бди над тебе, а пътят ти ще бъде светъл и чист.
Честита нова година!

😊😊😊

Нека през тази година те очаква крепко здраве, невероятни успехи, голяма истинска любов, щастие и късмет.
Честита Нова година!

😊😊😊

Дано тази Нова година бъде много по-добра от миналата и безброй пъти по-щастлива. Нека да чуваш и изричаш много по-често: обичам те!
Честита Нова година!

😊😊😊

Нека здравето, любовта и разбирателството не те подминават и през новата година. А щастието да бъде твой верен спътник в живота.
Честита Нова година!

😊😊😊

Скъпи мои приятели, пожелавам ви щастлива нова година, изпълнена с радостни дни. Бъдете здрави, разумни и щастливи. Обичайте се и дарявайте с любов човека до вас. Нека успехите ви завалят като първия сняг.

😊😊😊

Честита Нова година!
Да бъдеш много здрав и много щастлив. Нека през новата година в море с пари да се къпеш, Дон Периньон да пиеш, да хапваш черен хайвер с трюфели.

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека тя донесе на теб и цялото ти семейство топлина в дома, любов в сърцата, късмет във всяко едно ваше начинание. И много щастие и любов за всички вас.

😊😊😊

Честита Нова година!
Желая Ви успех във всичко, което започвате. Късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на това, за което сте си мечтали.

😊😊😊

Честита Нова година!
Скъпи приятели пожелавам ви една година изпълнена със здраве, успех, и радост. Нека Бог да благослови вас и вашите семейства.

😊😊😊

Честита Нова година!
Със свежия полъх на бялата зима, изпращам своя поздрав към теб. Желая в живота ти дните да бъдат красиви, като цветя от прекрасен букет!

😊😊😊

Честита Нова година, любима моя. Желая ти да бъдеш най-щастливия човек на земята, а аз ще направя всичко възможно за това. Нека най-хубавите ти желания се сбъднат. Бъди здрава и заредена с идеи.

😊😊😊

Приятели мои!
Нека новата година бъде благодатна, милостива и богата на хубави емоции за всички вас. Желая ви много сбъднати мечти, невероятни и незабравими моменти през нея.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита да е Новата година!
Щастливи да са в нея дните ви, от старата само хубавото запомнете и през новата година на екскурзия до Одрин отидете.

😊😊😊

Честита Нова година, бъдете живи и здрави. Много се обичайте и подкрепяйте.

😊😊😊

Когато дванадесет звъна отекнат в нощта, когато стрелките на часовника се слеят, когато двете години се разминат в един и същи час, тогава щастие и любов ти пожелавам аз.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова година!
За много щастие камбаните бият. Нека здраве да си пожелаем, много радост и веселие. Нека новата година бъде плодородна и мирна.

😊😊😊

Нека новата година да бъде много щастлива, запомняща се, да постигнеш всичките си цели. Нека да е спокойна и мирна. В личен план ти пожелавам много любов, здраве и късмет.
Честита Нова година!

😊😊😊

Послучай новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Нека се сбъднат твоите мечти. Щастие и любов в душата ти да цари.
Честита Нова година!

😊😊😊

Честита Нова година!
Нека тя да бъде по-добра от предишната и да бъде изпълнена със здраве, щастие и късмет за всички нас.

😊😊😊

Нека неусетно ни минават дните и много да са ни парите! Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо! Нека зло под камък спи по вода да ни върви.
Честита Нова година!

😊😊😊

В тази година ти желая да ти се случи всичко, което си пожелаеш. А когато мечтите ти се сбъднат, изненадите да бъдат още по-хубави и невероятни.
Честита Нова година!

😊😊😊

😊😊😊

Посрещни годината с любов, изживей я в радост, изпрати я с аплодисменти.
Честита Нова година!

😊😊😊

🏠 Начало