Пожелания за сватба

😊😊😊

Честита сватба!
Приветствам ви от все сърце на този приказен за вас ден. Нека тази вълшебна любов, която ви свързва е вечна. Светло и успешно бъдеще!

😊😊😊

Мило семейство, съхранете любовта и доверието един към друг през целия си съвместен живот. Пожелаваме ви дълги години на щастие и разбирателство.

😊😊😊

Вече сте две сърца в едно, две съдби в една. Бъдете щастливи заедно.
Наздраве!

😊😊😊

Младоженци, пожелаваме ви къща поне на два етажа, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да ви радват през следващите сто години!

😊😊😊

Честита сватба!
Обичайте се истински, защото само любовта ще ви направи много, много щастливи!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за имен ден

😊😊😊

Скъпо семейство,
Желаем ви здраве и щастлив съвместен живот. Сътворете заедно своята хубава приказка. Обичайте се винаги и се подкрепяйте!

😊😊😊

Скъпи младоженци,
Уважавайте се и се обичайте. Нека времето, когато сте заедно, никога да не свършва, а миговете прекрасни.
Честит Празник!

😊😊😊

Нека вашият живот да бъде озарен от любов и семейно щастие. Бъдете от Бог благословени в този ден необикновен. Бъдете винаги заедно, обичайте се и се подкрепяйте. В това е силата и смисъла на живота в семейството.
Честит празник!

😊😊😊

Честита сватба!
Обичайте се и нека животът ви да е красив като букет от пролетни цветя, да носи свежия полъх на любовта и разбирателството между вас.

😊😊😊

Мили младоженци, пожелаваме ви здраве, семейно щастие, много деца и приятели, с които да празнувате добрите моменти във вашия дълъг съвместен живот.
Наздраве!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за рожден ден

😊😊😊

Честит празник!
Нека и след години да останете все така влюбени един в друг. Изживейте щастлив и достоен живот. Вдигам наздравица за вас!

😊😊😊

Днес ви пожелаваме да започнете вашата най-красива сватбена приказка с чиста любов, светло бъдеще, щастие и късмет.

😊😊😊

От нашето семейство днес приемете специални пожелания. Животът ви да е щастлив, изпълнен с много любов и хармония. Много скоро семейството ви да се увеличи с едно прекрасно бебе.

😊😊😊

На днешния ден ви желаем звънът на чашите с шампанско и блясъкът в очите да ви съпътстват през целия ви живот. Бъдете винаги заедно, обичайте се и ще намерите щастието.

😊😊😊

Бъдете най-щастливите, най-добрите, най-красивите и най-влюбените през целия си съвместен живот. Да сте живи и здрави много, много години. Семейството ви да се множи, успехите да се плодят.
Наздраве!

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за бебе

😊😊😊

Обичта между двама души прави живота им по-красив и радостен. Любовта на двама влюбени устоява през годините. Затова ви желаем от сърце семейният ви живот да бъде изпълнен с много, много щастие, любов и красота.

😊😊😊

Вдигам наздравица за вашата любов. За следващите 100 години на съвместен живот и щастие! Нека той бъде изпълнен с хубави моменти, реализирани мечти и то се знае-с много добри и весели деца.

😊😊😊

Честит сватбен ден!
Пожелаваме ви щастие, прекрасно като зората, необятно като небето, дълбоко като океана. Нека всеки следващ ваш ден да е по-хубав и по-богат от предишния, а вие-здрави и успешни.

😊😊😊

Младоженци, днес вие свързахте сърцата и съдбите си. Пожелаваме ви вашия съвместен живот да дари с много щастие всеки бъдещ ваш ден.

😊😊😊

Честита сватба, скъпи приятели. Нека огънят на любовта ви не гасне. Нека всеки ден в дома ви да има радост. Бъдете винаги един до друг и щастливи заедно.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за юбилей

😊😊😊

С най-добри пожелания за дълъг и щастлив семеен живот. Нека здравето, разбирателството, уважението един към друг и любовта бъдат ваши спътници и никога не ви напускат.

😊😊😊

Скъпо семейство, желаем ви радостта и топлината на днешния ден да прерастнат в семейно щастие и любов, която да съхраните с годините.

😊😊😊

Нека силна обич топли вашите сърца, нека слънцето огрява щастливите ви дни Здравето да бъде с вас всеки божи ден и да дочакате златна сватба.
Честит празник!

😊😊😊

Днес вашите сърца се сляха в едно. Светът стана по-красив и по-добра земята. Обичайте се вечно до безкрай и бъдете винаги щастливи един с друг.

😊😊😊

Пожелавам ви от днес до вечността да изживеете безброй чудеса. Обичта ви да е безгранична, пътят ви светъл, а благодатта да прелива във вашите сърца.
Честит празник!

😊😊😊

😊😊😊

Днес вие празнувате, в свещен съюз се свързват вашите съдби. До вчера бяхте приятели, а днес съпруг и съпруга. Любовта ви откри и реши с общ път да ви дари.
Честита сватба!

😊😊😊

Скъпо семейство, пожелаваме ви дълъг семеен живот, изпълнен с много радост, щастие и детски смях. Всяка ваша дума, поглед, жест да разпалват любовта в сърцата ви. Бъдете живи и здрави.

😊😊😊

Скъпо и обичано семейство. Бъдете единни в действията си, компромисни при вземането на решения. Вървете по влюбени пътеки, здрави и силни. Пожелаваме ви дълъг съвместен живот.

😊😊😊

Днес вие станахте семейство Нека дните ви оттук нататък преминават в радост и разбирателство. Нека здравето да бъде ваш спътник. Живейте щастливо и сговорно.
Честит празник!

😊😊😊

Честит празник!
Бракът е като танц, изисква синхронност от двама ви. Затова, когато единият повежда танца, другият трябва плавно да го следва. Бракът е любов силна и истинска. Желаем ви хармония и благодат да множат дните ви.

😊😊😊

😊😊😊

Честита сватба, младоженци. Бъдете здрави и много щастливи един с друг. Днес вие се врекохте в любовта. Подкрепяйте се и се обичайте цял живот.

😊😊😊

Днес пред олтара вие двамата застанахте, погледнахте се и с щастлива усмивка казахте един на друг: обичам те. Казвайте си тази дума цял живот.

😊😊😊

На сватбения ви ден пожелаваме ви от сърце здраве, щастие, късмет и само хубави моменти в живота ви занапред.
Наздраве!

😊😊😊

Днес в свещен съюз двамата се врекохте. Пожелаваме ви семейно щастие. Живейте живота си в хармония. Обогатете света с вашата любов.

😊😊😊

Мило семейство, от днес две души се сляха в едно. Четири очи в една посока се устремиха. По път един тръгвате, с любов го извървите. Бъдете безкрайно щастливи и влюбени

😊😊😊

Честит празник, скъпо семейство. Пожелавам ви да съхраните истинската любов в сърцата си. Обичайте се цял живот и бъдете много щастливи.

😊😊😊

Пожелаваме ви любов, пълноценен живот, добри приятели. В семейството ви да цари спокойствие и разбирателство.
Честит сватбен ден!

😊😊😊

Честит празник!
Скъпи младоженци нека любовта да ви топли през годините. Ръката вярно да ви води. Пламъкът на страстта между вас никога да не угасва. Да се множи семейството ви.

😊😊😊

Скъпо семейство, бъдете весели, добри, обаятелни, неповторими. А ние знаем ,че днес сте най-красивите младоженци. Бъдете винаги щастливи.
Честита сватба!

😊😊😊

Честит празник!
Нека се сбъдне всичко, за което сте си мечтали досега. Ние от сърце ви пожелаваме да запазите вярата, надеждата, любовта през годините.

😊😊😊

😊😊😊

Пожелаваме ви да подредите живота си по ваш вкус, сладък и хубав. Да сте радостни, обичащи се винаги. Дълги години да бъдете заедно и да откриете семейното щастие.

😊😊😊

Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате уверено заедно в бурното море на живота, съхранили любовта и разбирателство помежду си през годините.

😊😊😊

Днес двама влюбени се женят, навред щастливо камбаните звънят шампанското вече се лее. Ние всички ви казваме
наздраве!

😊😊😊

Пожелавам ви много здраве, щастие и взаимно разбирателство. Споделяйте радостните мигове един с друг. И съумейте да запазете всичко истинско и красиво между вас.

😊😊😊

Честит празник!
Любов изгаряща и после сватба, надежди за успехи и деца. Нека семейният ви живот да бъде прекрасен, здравето и радостта да ви съпътстват винаги.

😊😊😊

😊😊😊

Младо семейство, Свещите горят, камбаните звънят, пореден тост се чува днес. Наздраве! Много щастие и късмет.

😊😊😊

Скъпо семейство, днес горчиво многократно звучи. Пожелаваме от сега нататък да ви бъде само сладко. От нас честита сватба!

😊😊😊

Щастливо семейство!
Нека цветя обсипват пътя ви, живейте в прегръдките на любовта и всяка ваша мисъл превръщайте в сбъдната мечта. Желаем ви безгранична и вълшебна любов.

😊😊😊

Младо семейство, днес за вас е най-светлият ден. Нека дните ви заедно оттук насетне да са щастливи и усмихнати, да изживеете прекрасен живот в хармония и любов.

😊😊😊

Честита сватба!
Рамо до рамо, ръка за ръка, сърце до сърце. Нека вървите така чак до края на света! С руйно вино и със звън на кристални чаши, ние ви пожелаваме радост и младост.

😊😊😊

😊😊😊

Честит сватбен ден!
Пожелаваме преди всичко здраве, да откриете заедно истинското щастие, да разчитате винаги един на друг, да се подкрепяте и обичате. Бъдете щастливи!

😊😊😊

Младо семейство, днес вие ставате едно цяло. Обичайте се, радвайте се на прекрасните моменти, които ви предстоят заедно. От нас пожелания за щастие и попътен вятър.

😊😊😊

Скъпо семейство, бъдете здрави, щастливи и търпеливи един към друг. Наслаждавайте се на това, че заедно вървите по житейските пътеки.

😊😊😊

Честит празник!
Човешкият живот е единствен и неповторим. Пожелавам ви в това забързано ежедневие да съхраните магията на любовта и разбирателството до дълбока старост.

😊😊😊

Днес ще вдигнем чаши за приятелите наши, за решението свято, взето заедно от вас. Семейство здраво изградете, на щастие се насладете. Всичко най-добро ви желаем. На добър час!

😊😊😊

Честит празник, младо семейство! Хоризонтът на живота е пред вас. Подкрепяйте се неуморно, вървете винаги един до друг. Бъдете щастливи и безкрайно се обичайте!

😊😊😊

На вас, прекрасно семейство, желаем слънчев път засмян, с любов и пролетни цветя постлан.
Честит празник!

😊😊😊

От дълго време заедно сте вие. Радостни сме, че накрая го решихте и съюз с „Да!“ скрепихте. Пожелаваме ви като този слънчев ден, животът ви да бъде весел и в подем.

😊😊😊

Любовта и животът са една прекрасна приказка. Пожелаваме на младото семейство да съхрани любовта си през годините и заедно да изживее тази дълга приказка, наречена живот.

😊😊😊

Младостта носи дъх на напъпили рози, зрелостта – аромат на хубаво вино, старостта – очарованието на залеза. Пожелаваме ви да посрещнете всичко това заедно, с голямо семейство и много щастливи години.

😊😊😊

😊😊😊

Две пътеки в един път се сливат, две души в света се преоткриват. Заедно хорото поведете, Живота свой в красива песен превърнете. Нека щастието и любовта да бъдат винаги с вас.

😊😊😊

Честита сватба!
Днес казахте ДА един на друг и започнахте вашия съвместен живот. От мъдреците знаем, че щастието не е последна спирка, а само начин на пътуване. На вас, младо семейство, пожелаваме леко и безпрепятствено съжителство.

😊😊😊

Нека цветя по пътя ви да има. Да живеете в прегръдките на любовта. Нека с всяка ваша мисъл да се сбъдва по една мечта. Честит празник, мило семейство!

😊😊😊

Желаем ви кристалния звън на чашите с вино и блясъка в очите ви да ви съпътства през целия живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте само на тях. Бъдете заедно и се обичайте докрай!

😊😊😊

Младо семейство, честит празник. Нека по вода да ви върви, а корабът на живота да ви донесе любов, щастие и късмет. Бъдете здрави и никога не спирайте да се обичате!

😊😊😊

Честита сватба, скъпо семейство!
Днес вие скрепихте вашата любов в свещен съюз. Бъдете си за всичко необходими, дори за дребните неща. Не искайте един от друг нищо невъзможно. Изживейте заедно всички прекрасни мигове от живота си.

😊😊😊

Честит празник, мило семейство!
Нека очите ви в една посока гледат, а ръцете ви милват вашите деца. Нозете ви една пътека да следват – пътеката на щастието, любовта и радостта.

😊😊😊

Честита сватба!
С днешния празничен ден вие давате повече радост на себе си, на близките си, на приятелите. Пазете брака си и любовта. Бъдете здрави и щастиви.

😊😊😊

Пожелаваме ви щастие и дълъг семеен живот. Живейте така, че всеки ден да казвате: днешния ден е по-хубав и по успешен от вчерашния. На добър път скъпи приятели.

😊😊😊

Щастливо и ново семейство, нека оттук нататък пътя ви да е постлан с радостни мигове Нека щастието цари във вашия дом, а любовта ви да бъде вечна. Помнете: живеят само влюбените, а останалите просто съществуват. Бъдете винаги влюбени, за да бъдете щастливи.

😊😊😊

😊😊😊

Днес е вашият празник. В най-щастливия ви ден нека бъде вечна радостта и в бъдните години да не угасва тя! Обичайте се така, както ви обичаме и ние, вашите близки и приятели.

😊😊😊

Честит празник!
Любовта между вас нека бъде по-силна днес, отколкото вчера. Нека тя да присъства винаги в живота ви. Бъдете здрави, радостни, щастливи. Обичайте се.

😊😊😊

Нека огънят на любовта, грее във вашите сърца. Близостта си запазете. Бракът си с годините скрепете. Радостни по пътя си вървете, на приятелите верни се крепете. Щастието и радостта споделете.

😊😊😊

Честита сватба. Нека дните ви да са изпълнени с радост, животът-с щастие и младост. Да осъществите заедно всичките си мечти, да запазите своите обичани приятели. От днес започвате да сътворявате най-прекрасната приказка. Успехи по пътя ви.

😊😊😊

Скъпо семейство, мои добри приятели!
Бъдете здрави и щастливи, много търпеливи един към друг. Съхранете любовта в себе си. Тя ще ви направи по-силни. Честит празник!

😊😊😊

Нека вашето щастие да е вечно, всепоглъщащо и завладяващо. Нека любовта ви да остане винаги така вълнуваща и нежна. Ние, вашите близки и приятели, ви поздравяваме и подкрепяме.

😊😊😊

Поздравления, приятели!
Пожелавам ви от сърце да създадете добро семейство. В живота ви да има много щастие и запазите любовта си безгранична и чиста.

😊😊😊

Младо семейство, на най-светлия за вас ден хванете се за ръце и заедно тръгнете по-пътя на живота. Пожелаваме ви щастие, много дечица, да бъдете винаги здрави, влюбени, истински.

😊😊😊

Днес брачните халки свързват два живота в един, две сърца започват заедно да бият. Разбирайте се, правете компромиси един на друг. Живейте щастливо и се обичайте.
Наздраве!

😊😊😊

Мило семейство, желаем ви много здраве и щастие. Нека дълги години да имаме повод да вдигаме наздравици за вас, а вие да ни посрещате с искрени усмивки. Нека има радост в сърцата ви и любов в душата ви.
Наздраве!

😊😊😊

😊😊😊

Честита сватба!
На вас младо семейство отправяме специални пожелания за здраве и щастие. Нека добрите мигове да присъстват винаги в живота ви, стоплят сърцата ви и пазят любовта ви.

😊😊😊

Поздравяваме ви по случай вашата сватба. Нека любовта е винаги с вас. Желаем ви да бъдете много щастливи.
Честито!

😊😊😊

Честита сватба!
Днес вие свързахте сърцата и съдбите си. Пожелаваме ви животът да бъде благосклонен към вас и дари с щастие всеки ваш ден. С много радост да бъдете винаги озарени. Да живеете до дълбоки старини.

😊😊😊

🏠 Начало