Пожелания за юбилей

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелавам ти здраве, радост и вечна младост. Пожелавам ти духовна красота, за да бъдеш, такава, като в най-ранните детски дни-усмихната, с чиста душа, искрена.

😊😊😊

Честита годишнина!
Нека дните ви минават в щастие и любов. И нека вечно във вас живеят вярата и надеждата в бъдещето. Бъдете здрави!

😊😊😊

Честита годишнина!
Да сте здрави, много щастливи и уверено да плавате в морето на живота. Много да се обичате, винаги да си помагате и да помните, че сте си необходими един на друг.

😊😊😊

Честита годишнина!
С пожелание да сте здрави, все така влюбени и съхраните обичта си още дълги години. Нека децата ви подкрепят и обичат.

😊😊😊

Честит юбилей!
Желаем ти да запазиш сърцето си все така чисто, очите-изпълнени с блясък, силата на любовта, чара на усмивката си. Всичко останало е само цифри.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за рожден ден

😊😊😊

Честит юбилей!
Пожелаваме ти здравето да не те оставя, щастието да те съпътства, успехите да не те напускат! Вдигам тост за твоя юбилей.

😊😊😊

Честита годишнина!
Казваме наздраве за вашата прекрасна и дълга любов Наздраве и за следващите ви безброй години на взаимно щастие.

😊😊😊

Честита годишнина!
Да си жив и здрав още 50 години, мъдростта и силата да са все така с теб и да бъдеш обичан, както досега.

😊😊😊

Много години минаха, много прекрасни емоции имахме, децата си с любов отгледахме, може би и помъдряхме , но запазихме обичта и усмивките на лицата си.
Честита годишнина!

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелаваме ви винаги прекрасен живот, а любовта и разбирателството никога да не си отиват от вас. Радвайте се на деца и внуци.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за имен ден

😊😊😊

Честит юбилей!
Приятелю, къде са ти годините? Защо не ти личат въобще? Навярно любовта и щастието, които имаш са ги съхранили до днес.

😊😊😊

Честита годишнина от сватбата ви!
Щом годините са ви направили по-силни, по-добри, по-мъдри, обичайте се завинаги, живейте в мир, любов и разбирателство.

😊😊😊

Приятели, любовта не изчезва с времето и вие сте доказателство за това. Пожелаваме ви още дълги години на любов, хармония и щастие.
Честита годишнина!

😊😊😊

Честит юбилей!
Приятелю, за изживените години не тъжи, погледни напред и с устрем смело в идващите продължи. Здраве и успехи пожелавам.

😊😊😊

Честита годишнина!
Наздраве за вашата прекрасна любов. Наздраве за следващите ви години! Изживейте ги в хармония, радост и взаимно щастие.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за бебе

😊😊😊

Нека моите пожелания са сбъднати ваши желания. Годините минават, но видимо при вас не проличават. Любовта си вие съхранихте, успехите си умножихте. Бъдете здрави и все така щастливи.
Честита годишнина!

😊😊😊

Честит юбилей!
Сърцето си отдавна съм ти подарила. В този ден щастлив за теб, аз поднасям ти букет и пожелания да си здрав и честит. Обичам те!

😊😊😊

Желая Ви да сте все така влюбени и щастливи, както в деня на сватбата си. Да сте винаги здрави и непоклатими.
Честита годишнина!

😊😊😊

В този ден за теб щастлив, поднасям ти букет красив с пожелания за здраве и да посрещнеш още много хубави такива дни.

😊😊😊

Честита годишнина!
Нека дните Ви минават в радост и разбирателство. Нека вечно във вас живеят вярата в идните дни, надеждата, а любовта да не угасва никога.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за сватба

😊😊😊

Честит юбилей!
С усмивка на твоя юбилей те поздравявам и с много целувки те дарявам Здраве аз ти пожелавам, обич, щастие и радост в идните дни.

😊😊😊

Честита годишнина!
Дълги години още много да си давате един на друг. Много обич да получавате от деца и внуци. Желая ви вашето щастие да продължи до безкрай.

😊😊😊

Днес е твоят юбилей. Бъди здрава, бодра и добра, с усмивката си радвай нашите сърца. И все така красива ти бъди, щастието в себе си съхрани.

😊😊😊

С най добри пожелания да сте още дълги години заедно и да се обичате и подкрепяте все така силно.
Честита годишнина!

😊😊😊

Днес е твоят юбилей, твоят празник, твоят ден. Подарявам ти букет цветя, мила, с пожелания за много обич, радост, топлина. С теб аз ще бъда винаги защото много те обичам и ценя.

😊😊😊

✅Виж още: Пожелания за Св. Валентин

😊😊😊

Честита първа годишнина!
Вече сте заедно цяла година, в която споделяхте всичко: любов и радост, мечти и успехи. Пожелавам ви от сърце да бъдете все така щастливи и влюбени един в друг. Да съхраните доброто през годините.

😊😊😊

Честита годишнина от вашата сватба. Желаем ви още много любов, романтични дни, щастие и разбирателство. Бъдете винаги заедно и все така влюбени и млади. И най-важното бъдете здрави!

😊😊😊

Измина една година от вашия съвместен живот. Тя ви направи по-силни, по-уверени и по-успешни. Обичайте се и бъдете щастливи.
Честита годишнина!

😊😊😊

Послучай твоя юбилей ти пожелавам здравето да не те напуска, щастието винаги да те съпътства, а късметът и успехите да бъдат твои верни спътници.
Честит юбилей!

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелавам Ви много любов, която да устои във времето, щастлив и дълъг семеен живот, изпълнен с красиви емоции и обичащи ви деца.

😊😊😊

😊😊😊

Честит юбилей, обич моя. Да си ми жив и здрав. Щастлива съм с теб и много те обичам.

😊😊😊

Честит юбилей!
Пожелавам ти да се сещаш за отминалите години с гордост, да изживееш новите с радост и усмивка, да се сбъднат още милион твои желания и мечти.

😊😊😊

Моето пожелание към теб е оттук нататък в живота ти да има здраве, спокойствие и любов. Ние, твоите близки, много те обичаме. Ти ни правиш щастливи.
Честит юбилей!

😊😊😊

Скъпи приятели, минахте първия голям тест във вашия съвместен живот. Вече година сте заедно и обич струи от лицата ви. Продължавайте все така да се обичате и подкрепяте. Със здраве и любов всичко да ви е наред.

😊😊😊

Честит ти юбилей, приятелю!
Ти любимец си на всички нас, признание такова получаваш. Раздавай се, бъди ни здрав, добронамерен и успешен.

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Нека дните ви все така с любов минават, както до сега. Нека вечно във вас да живее вярата и любовта. Обичаме ви!

😊😊😊

Безброй пожелания за твоята годишнина получи днес ти. Аз само искам да ти кажа: обичам те, щастлива с мен бъди.
Честита годишнина!

😊😊😊

Твоят юбилей е днес. Нека той да бъде ново начало, за да стигнеш до още желани успехи и висини. Благодарим ти, че си прекрасен съпруг и баща. Честит празник от нас, твоето любящо семейство.

😊😊😊

Скъпо семейство, приемете моите най-искрени пожелания за щастие и взаимна любов. Бъдете от Бог благословени!
Честита годишнина!

😊😊😊

Скъпи, не тъгувай за изминалите години. С пътя, който извървя ти стана по-силен, по-чаровен, по-любящ и неустоим. Честит юбилей! Знай, че винаги ще те обичам!

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Казват, че любовта с времето става по-силна. Вие успяхте да я съхраните през годините тя стана вечна. Радвайте и се, пазете я.

😊😊😊

Годините минават, усмивките остават, приятелите и щастието се увеличават. А вашата любов е в пъти повече. Наслаждавайте и се.
Честита годишнина!

😊😊😊

Днес пожелания за твоята годишнина ти поднасям, с много целувки и щастие те дарявам. Ти ме плени с твоята красота и грижовност, с много обич ме надари. Благодаря ти!

😊😊😊

Честит юбилей!
Пожелавам ти много споделени мигове със семейството, близките и приятелите, а те да те дарят с много обич и с усмивките си. Весел празник!.

😊😊😊

Колко години минаха? Малко или много? Нека не ги броим. Те за нас нищо не означават. Значение има само любовта. Ти продължаваш да ме пленяваш с твоята любов и ме караш винаги да се чувствам обичана и желана жена. Честит юбилей, мили мой!

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Да сте живи и здрави, много щастливи. Обичайте се, помагайте си с вашата любов и разбирателство. Ако има нещо , което не сте постигнали, то нека в бъдеще да се сбъдне.

😊😊😊

На този юбилей си пожелай нещо мечтано, а аз ще стискам палци скоро да се сбъдне. Бъди здрава и все така обичана от семейството и приятелите.
Честит празник!

😊😊😊
Честит ти юбилей!
Днес аз ти пожелавам да си жив и здрав, щастлив и честит .Забавлявай се до зори с приятелите си добри. А на следващия твой юбилей отново да бъдем заедно

😊😊😊

Желая Ви една приказка безкрай, в която да разкажете за вашата гореща любов. Нека тя продължи още дълги години и е добър пример за всички нас.
Честит юбилей!

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелаваме на цялото ви семейство, здраве и късмет, любов и просперитет.

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Желаем ви много любов и усмивки да ви сгряват в студените зимни дни. Да останете щастливо влюбени един в друг до дълбока старост. Нека годините все така да не ви личат. Бъдете здрави!

😊😊😊

Нека и в бъдеще да съхраните тези прекрасни мигове на щастие, които изживявате заедно през годините. С пожелание за много целувки и нестихващи усмивки. Бъдете здрави и се обичайте!
Честита годишнина!

😊😊😊

Днес за вас е един щастлив ден. В него аз с радост ви казвам: наздраве и пожелавам и следващите години да имате още много мигове на любов и щастие.
Честита годишнина!

😊😊😊

Днес е твоят празник. Нека имаш още безброй щастливи години през, които любовта да сгрява сърцето ти. И едно дълголетие изпълнено със здраве, обич и хармония!

😊😊😊

Татко, бъди горд с годините и със своите постижения. Бъди радостен с твоите успешни деца. Пътят, който ти си извървял, ние ще следваме и продължим достойно. Обичаме те! Бъди здрав, благодарим ти за всичко.
Честит юбилей!

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелаваме ви с годините да откривате непрекъснато различните нюанси и цветове на любовта. Ние, вашите приятели днес ви желаем много, здраве, щастие и доброта.

😊😊😊

Честита годишнина!
Вече сте толкова години заедно, в които споделяхте любов и радост. Не тъгувайте по тяхното отминаване. Пожелаваме ви от сърце да бъдете все така щастливи и през останалите години на вашия красив съвместен живот.

😊😊😊

Мили приятели, нека следващите ви години да са изпълнени с много радост и щастие. Продължавайте все така силно да се обичате. Подкрепяйте се един друг и съхранявайте мечтите си.
Честит юбилей!

😊😊😊

На твоя юбилей най-важното за мен е да ти отдам своето любящо сърце. Ти ми доказа през годините, че можеш силно да обичаш, да прощаваш и почиташ. Благодаря ти за това!
Честит празник!

😊😊😊

Хората казват, че раждането на дете и годишнина от сватбата са повратни точки в живота на човека. Пожелавам ти тези моменти да ти донесат още много радост, щастие и безкрайна любов.
Честит юбилей!

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Човек е богат не с това, което е взел от живота, а с това, което е дал на своите близки. Ти ни даваш много обич, много любов и много щастливи мигове. Нека още дълги години да ни правиш щастливи. Благодарим ти!

😊😊😊

Нека животът ти да бъде изпълнен с много и красиви дни, незабравими преживявания, забавни случки и приключения. Пожелаваме ти да си здрав, за да изживееш още много подобни моменти.
Честит юбилей!

😊😊😊

Кристален звън на чаши днес в твоя чест ехти, весел смях го съпътства. До теб са приятели и роднини добри. С усмивки посреща празници още дълги, дълги години.
Честит юбилей!

😊😊😊

Вие съумяхте да запазите през годините и халките, които ви свързват и клетвата дадена пред Бог. Бъдете здрави, обичайте се до дълбоки старини. Радваме се на вашето щастие.
Честита годишнина от сватбата!

😊😊😊

Честит юбилей!
Нашите най-искрени пожелания към теб са: в живота ти спокойствие да цари, любовта като пчелен кошер да се рои, а здравето, късмет, щастието да бъдат в пъти повече.

😊😊😊

Пожелаваме ви Бог да ви дари с много здраве и дълголетие, за да разказвате на прекрасните си деца, внуци и правнуци за смислено преживяния си живот, изпълнен с много радост, труд и успехи.

😊😊😊

Нека днес на твоя юбилей да вдигнем тежки наздравици, да звучи много музика, танцът ви да бъде на влюбени. Пожелавам ви весело прекарване с добра компания.
Честит празник!

😊😊😊

Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави и щастливи. Любовта да присъства в дома и семейството Ви. Вдигам наздравица за Вашата годишнина от сватбата.

😊😊😊

Честит юбилей!
Нека здравето, щастието и радостта, любовта и прекрасните изживявания да те спохождат многократно през годините. Нека имаш подкрепата на най-близките си хора и приятели. Остани все така лъчезарен, забавен и весел, какъвто те познавам.

😊😊😊

Честита годишнина, мило семейство!
Радвам се, че съумяхте да запазете любовта си през годините. Подкрепяйте се и се обичайте до дълбоки старини. Бъдете здрави, успешни и все така щастливо влюбени.

😊😊😊

😊😊😊

На този ден, преди доста години, вие се врекохте един на друг в любов, която ви свързва и до днес, Пожелавам ви да я запазите все така силна и истинска.
Честита годишнина!

😊😊😊

Юбилей празнуваш ти. Пожелавам ти да имаш още много празници и да ги посрещаш с нас, твоите добри приятели. Надявам се, да си прекараш страхотно и се заредиш с добро настроение и положителни емоции.

😊😊😊

Честит юбилей!
Нека на този хубав празник да посрещнеш изгрева с приятели добри. Танцувай опиянен от звуците на хубава музика и зареден с много добро настроение.

😊😊😊

Честит специален рожден ден-юбилей! За него аз ти пожелавам да си здрав, обичан от близките си, ценен от всички приятели, да се слави името ти и се умножава челядта ти.

😊😊😊

Днес да вдигнем тост за твоята годишнина и да ти пожелаем: бъди щастлив още дълги години, здравето и силата да бъдат с теб. Да си обичан от всички нас, както досега!

😊😊😊

Пожелавам ти днес, на твоя юбилей, лицето ти от здраве, щастие и усмивки да грей. Ние, приятелите, много години сме с теб и все така те обичаме. С песни, танци и хора да се веселим до сутринта.
Честит празник!!

😊😊😊

Честит юбилей!
Много мечти сбъдна, но навярно още имаш да сбъдваш. Затова бъди здрав, а постигнатото да те направи по-щастлив, по-радостен, по-богат.

😊😊😊

Животът нека ви дари със здраве, любов, дълги дни, които да прекарате в спокойни и щастливи старини. Изпращам ви пожелания от все сърце.
Честита годишнина!

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелавам Ви вашето щастие, любов и разбирателство да продължава и през годините така ,че винаги да си казвате: обичам те!

😊😊😊

Вече много години вашата обич не престава да грее. Пожелаваме ви от сърце да изживеете в мир и любов един дълъг съвместен живот, подкрепяни от деца и внуци.
Честита сватба!

😊😊😊

😊😊😊

Честита годишнина!
Пожелавам ти да имаш много красиви дни, във всичко да ти върви. Здравето и любовта да не те напускат никога.

😊😊😊

🏠 Начало